Aanmelden en betalen

Na je aanmelding ontvang je een bevestiging per mail. In deze e-mail staat informatie over over de activiteit waaraan je wilt deelnemen, zoals de exacte locatie en/of verzamellocatie. Vul daarom altijd een bestaand e-mailadres in en kijk eventueel ook in je spambox.

Voor aanvang van de activiteit mailen we een reminder. Bij vragen kan er contact worden opgenomen met de instructeur, waarvan contactgegevens vermeld staan in de bevestigingsmail.

 

Voor aanvang betalen bij betaalde activiteiten

Om deel te kunnen nemen aan een betaalde activiteiten, betaal je voor aanvang van de activiteit via iDEAL. In de bevestigingsmail die je ontvangt staat de directe link voor betalen. Mocht je niet over de mogelijkheid beschikken om via iDEAL te betalen, dan kun je het bedrag overmaken via een bankoverschrijving op IBAN NL74 RABO 0316 4790 71 t.n.v. Stichting IKL, te Nieuwstadt. Graag met vermelding van de betreffende activiteit en datum waarop deze plaatsvindt.

Loop je tegen problemen aan met betalen? Dan kun je op werkdagen contact opnemen met het secretariaat, telefoon 046 3030 530 tussen 8.00 en 16.30 uur.

 

Betaald, maar niet deelgenomen?

Als je betaald hebt voor een activiteit, maar niet verschijnt op de dag, ontvang je het inschrijfgeld niet retour.

 

Annuleren wij de activiteit?

In principe gaan alle activiteiten door, ook bij regen of wind. Alleen bij onveilige (weers)omstandigheden zullen we de activiteiten annuleren. In dat geval prikken we een nieuwe datum waar je op in kunt schrijven. Kun je dan niet? Dan ontvang je het inschrijfgeld retour.

 

Wijzigingen in het programma

Wijzigingen in het programma zijn voorbehouden.

 

Deze voorwaarden zijn alleen van toepassing op activiteiten die georganiseerd worden door IKL.