Heb je een eigen boomgaard en appels en peren in overschot? Ze zijn natuurlijk bruikbaar voor een lekkere appeltaart maar ook ideaal om te laten verwerken tot heerlijk fruitsap! In Limburg kun je op verschillende plekken je eigen fruit laten persen tot een 100% natuurlijk sap. De appels en peren worden gewassen en geperst. Het sap wordt op 80 graden gepasteuriseerd en vervolgens afgevuld in verpakkingen. Bij onderstaande locaties kun je jouw oogst laten verwerken tot sap.
Kronenberg
De mobiele pers is aanwezig op woensdag 18 september, vooraf aanmelden is noodzakelijk
Locatie: Camping en Kattenpension ‘t Rouweelse veld
De Hees 44A
5976 NJ Kronenberg
Meer informatie: www.rouweelseveld.nl
Herten
Persen van sap is het hele oogstseizoen mogelijk op afspraak
Locatie: van Appeven fruitsappen
Groeneweg 1
6049 CE Herten
Meer informatie: www.appeven.nl
Bemelen
Persen van sap is het hele oogstseizoen mogelijk op afspraak
Locatie: Bemelerhof
Bemelerweg 320
6226 NE Maastricht
Meer informatie: www.bemeler-hof.nl