Hoewel de informatie op deze website met uiterste zorg is samengesteld en IKL deze informatie steeds zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk tracht te houden kunnen aan deze website geen rechten ontleend worden. Voorwaarden kunnen aan veranderingen onderhevig zijn. IKL aanvaardt geen aansprakelijkheid voor mogelijke fouten en tekortkomingen in deze website. Wijzigingen en correcties zijn voorbehouden.

Links en downloads

IKL is niet aansprakelijk voor schade, direct of indirect, die het gevolg is van het gebruik van informatie die via de site verkregen is (door middel van links en downloads e.d.). IKL is niet verantwoordelijk voor de inhoud en/of juistheid van de op deze website door derden geplaatste teksten, afbeeldingen en links.

Copyright

Alle auteursrechten met betrekking tot de inhoud van deze website komen toe aan IKL en worden uitdrukkelijk voorbehouden.

Fotografie

Tijdens activiteiten en bijeenkomsten van IKL worden foto’s gemaakt. Door deelname aan deze activiteiten en bijeenkomsten geeft u toestemming deze foto’s te gebruiken voor de website en social media kanalen van IKL. De foto’s zullen niet gebruikt worden voor commerciĆ«le doeleinden.