Of je na een instructie van één dag kan zeisen, wetten én haren durven we niet te zeggen. Wel zeggen we dat je in een dag de inspiratie op kan doen om er gecombineerd met de aangereikte kennis mee te beginnen. En daar draait het om. Het beginnen met zeisen is de eerste stap. Als je dan weet waarop je moet letten tijdens het werk leer je je leven lang hoe je maait. We oefenen de houding en de slag. We kijken naar het resultaat van het maaien. Na het wetten en haren kijken we of de zeis scherp genoeg is.

De zeisinstructie is voor wie (beter) met de zeis wil leren werken. Als je een zeis, wetsteen, haarspit en haarhamer hebt, neem je deze mee en vergelijk je je eigen spullen met die van ons.

De zeisinstructie vindt plaats www.jardinjuliette.nl,

IVM met Corona hebben wij een aantal voorzorg maatregelen genomen, wij vragen uw medewerking hier aan.
Verzoek is om eigen werkhandschoenen mee te nemen, bij ziekte of verkoudheid (ook (vermoedelijke) hooikoorts) thuis te blijven.
U wordt 1 dag van te voren gebeld door de instructeur die u alles nogmaals uitlegt. Daarnaast krijgt u een mail met waarin de regels vanuit het RIVM staan,het dringende verzoek om deze in acht te nemen. U dient voor uw eigen Lunch en koffie te zorgen dit wordt tijdelijk niet meer verstrekt door ons.

 

Aanmelden niet mogelijk

De uiterste aanmelddatum (29/06/2020 00:00) voor deze activiteit is verstreken.
Datum + Locatie

  • za. 4 jul 2020 09:30 - 15:00
Georganiseerd door
Stichting IKL