Om het fruit uit de boomgaard van de Meersekamp te verwerken in sap en later wijn, organiseren de vrienden van de Meersekamp een gezamenlijke sap-persdag.

De appels/peren hebben 3 weken mogen na-rijpen in de boomgaard (plukdagen zijn 18 / 19 september) zodat ze volop suikers bevatten. Op deze dag zal de oogst uit de boomgaard verwerkt worden tot heerlijk vers sap waarna de leden van het Wijnmakersgilde Midden-Limburg het sap op eigen gelegenheid omzetten naar heerlijke appelwijn. Iedereen is welkom om op deze dag te komen helpen met het sap maken of om te komen kijken naar het sap maak proces.

Aanmelden: Sap-persdag op de Meersekamp te Stevensweert

Uiterste aanmelddatum: 30/09/2020 00:00


Met een account kun je eenvoudiger aanmelden voor activiteiten en heb je online inzage in je aanmeldingen. inloggen of account aanmaken


* Ik ga akkoord met de voorwaarden (nieuw scherm).
Datum + Locatie

  • za. 3 okt 2020 09:30 - 14:00
Georganiseerd door
Stichting IKL