De vliegende herten denken er nog niet aan om heel actief te worden, maar dat betekent niet dat wij dat ook niet hoeven. Vanaf vier maanden na de platformbijeenkomst komen de eerste volwassen vliegende herten weer uit hun poppenwieg en het zou mooi zijn als we klaar staan voor ze.

Daarom organiseert IKL samen met IVN Beekdaelen-Nuth de platformbijeenkomst op 23 januari. Op deze avond die start om 19.30 komen we tussen de vliegseizoenen in bij elkaar om de resultaten van het afgelopen jaar te bespreken en te bekijken wat we het komend jaar gaan doen. Piet Oudejans van IKL vertelt wat de laatste jaren is bereikt en wat de plannen zijn voor de komende tijd.

John Smit van EIS (kenniscentrum insecten) en Naturalis Biodiversity Center (biodiversiteitsonderzoek) praat ons bij over de laatste ontwikkelingen op het gebied van het vliegend hert en legt uit op welke simpele manier iedereen kan helpen bij onderzoek naar vliegende herten.

De bijeenkomst vindt plaats in de voormalige kantine van de tennisbaan aan de Voorterstraat 2, 6361 EV Nuth. Deze bijeenkomst wordt mede mogelijk gemaakt door de Provincie Limburg en het Dinamo Fonds.

Foto © Ria de Bie

Aanmelden niet mogelijk

De uiterste aanmelddatum (22/01/2020 12:00) voor deze activiteit is verstreken.
Datum + Locatie

  • do. 23 jan 2020 19:30 - 21:30
Georganiseerd door
Stichting IKL