Lijkt het jou leuk om kennis te maken met het beheer in dit unieke Limburgse landschap, meer te weten te komen over het ontstaan ervan én te leren hoe je veilig werkdagen organiseert? In deze cursus gaan we in op het ontstaan van het landschap, om te begrijpen waarom we bepaalde dingen juist wel of niet willen in ons landschap. We kijken naar voorkomende flora en fauna en hoe we deze kunnen beschermen of juist schade kunnen voorkomen. We kijken naar beheerplannen en behandelen hoe je communiceert met een meldkamer bij een ongeval waar geen straatnaam of adres is. We behandelen hoe je graslanden moet beheren en hoe je moet blessen. Kortom een hele mooie complete landschapscursus. De cursus bestaat uit een aantal praktijklessen, theorielessen en een excursie. Na afloop krijg je een bewijs van deelname.

 

Blijf op de hoogte

Deze activiteit is een vooraankondiging. De definitieve datum en locatie wordt nog bekend gemaakt. Wil je op de hoogte blijven?


Met een account kun je eenvoudiger aanmelden voor activiteiten en heb je online inzage in je aanmeldingen. inloggen of account aanmaken


Datum + Locatie

Deze activiteit is een vooraankondiging. De definitieve datum en locatie wordt nog bekend gemaakt.