Op deze dag gaan we natuurwerk verrichten in een bosgebied in de gemeente Meerssen. Dit zal gaan gebeuren met allerlei soorten gereedschappen zoals beugelzaag, jirizaag, takkenschaar, rodax, velhevel, lier enz. Voor alle benodigde gereedschappen en materialen als helmen en handschoenen wordt gezorgd. Ook ontvangen de deelnemers ter plekke nadere uitleg over wat er dient te gebeuren en instructies hoe dit veilig te doen.

Het stamhout dat vrij komt mag worden meegenomen en wordt onder de deelnemers verdeeld. Dus neem je aanhanger, spanbanden en een net mee! We starten om 09.00u en eindigen uiterlijk om 15.00u met wat lekkers. Voor de lunch dienen de deelnemers zelf te zorgen.

Dus, lijkt het je leuk om meer te weten te komen over het zagen van bomen? Of wil je lekker actief bezig zijn in de natuur? Of heb je gewoon zin in een gezellige dag? Doe dan mee en meld je aan!

Deze activiteit vindt plaats onder begeleiding van IKL en is mogelijk door de samenwerking met de gemeente Meerssen.

De precieze locatie ontvangen de deelnemers voorafgaand aan de dag zelf.

Aanmelden: Hakhoutdag te Meerssen

Uiterste aanmelddatum: 25/10/2019 13:00


Met een account kun je eenvoudiger aanmelden voor activiteiten en heb je online inzage in je aanmeldingen. inloggen of account aanmaken


* Ik ga akkoord met de voorwaarden (nieuw scherm).
Datum + Locatie

  • Hakhoutdag
    za. 26 okt 2019 09:00 - 15:00
Georganiseerd door
Stichting IKL