Op deze dag gaan we onderhoud uitvoeren in een van de bosgebieden van Stein. Door gericht een aantal bomen vrij te stellen, zorgen we voor meer variatie in de begroeiing. Hierdoor ontstaat er meer dynamiek in de ontwikkeling van het bos en ontstaan er kansen voor meer soorten en door gaten te maken in de bosrand krijgt bosrand Flora meer kans.

Het werk wordt uitgevoerd met diverse soorten handgereedschappen die ter plekke beschikbaar gesteld worden. Met de huidige veiligheid richtlijnen van het RIVM  Het hout dat vrij komt mag worden meegenomen en wordt onder de deelnemers verdeeld. Dus neem je aanhanger, spanbanden en een net mee!

Onder het mom van “samen uit, samen thuis” starten we om 09.00u en eindigen uiterlijk om 15.00u. De deelnemers dienen zelf een lunchpakket mee te nemen.

Deze dag wordt begeleidt door IKL en is mogelijk dankzij de samenwerking met gemeente Stein en stichting het Limburgs Landschap

Aanmelden via website is verplicht, als u zich niet aanmeld kunt u niet deelnemen aan de werkdag.
IVM met corona gelden er extra veiligheid maatregelen uw werkdag begeleider zal hier tijdig contact met u over op nemen. 

Aanmelden: Hakhoutdag Stein

Uiterste aanmelddatum: 21/11/2020 00:00


Met een account kun je eenvoudiger aanmelden voor activiteiten en heb je online inzage in je aanmeldingen. inloggen of account aanmaken


* Ik ga akkoord met de voorwaarden (nieuw scherm).
Datum + Locatie

  • za. 28 nov 2020 09:00 - 15:00
Georganiseerd door
Stichting IKL