vIn de gemeente Eijsden-Margraten liggen mooie verborgen parels. vele bekend en sommige ook onbekend. Het missiehuis een locatie met toch al een rijke historie kende ooit een hoogstamgaard. In de loop der tientallen jaren volledige overgroeid met inheemse loofbomen. Zonde want juist deze wei kent een rijke historie. Onze ‘missie’ op deze dag: het weer tot hoogstamgaard maken van deze wei. Super mooi werk. Oh ja…. en jouw aanhanger? Die mag je helemaal vullen met mooi brandhout! En lukt dat niet alleen, onder het mom samen uit samen thuis helpen de mede vrijwilligers je graag. Vergeet het net voor over de aanhanger niet.

Het missiehuis zal een warme hap verzorgen tijdens de lunch natuurlijk van de streekeigen producten! Natuurlijk alleen als de coronamaatregelen het toestaan tegen deze tijd.

Gereedschap? Dag mag je thuis laten, wij zorgen voor gereedschap en helmen. Ook als je nog geen ervaring hebt leren wij je de basis van het boomzagen graag bij!

In verband met ons coronaprotocol dien je wel je eigen werkhandschoenen mee te nemen en dien je je verplicht aan te melden. Zonder aanmelding mag je helaas niet meedoen.

Aanmelden: Hakhoutdag Missiehuis

Uiterste aanmelddatum: 15/11/2020 00:00


Met een account kun je eenvoudiger aanmelden voor activiteiten en heb je online inzage in je aanmeldingen. inloggen of account aanmaken


* Ik ga akkoord met de voorwaarden (nieuw scherm).
Datum + Locatie

  • za. 21 nov 2020 09:00 - 15:00
Georganiseerd door
Stichting IKL