Op deze dag gaan we ervoor zorgen dat bomen en struiken een betere kans krijgen om te groeien door niet toekomst bestendige bomen te vellen. Dat maakt deze plek weer aantrekkelijker voor allerlei insecten, vogels en kleine zoogdieren.

Het zaagwerk wordt hierbij uitgevoerd met handgereedschap. Voor de benodigde verschillende soorten zagen, takkenscharen enz. wordt gezorgd. Ter plekke ontvangen de deelnemers nadere uitleg en instructies.

Het stamhout dat vrij komt mag worden meegenomen en wordt onder de deelnemers verdeeld. Dus neem je aanhanger, spanbanden en een net mee! We starten om 09.00u en eindigen uiterlijk om 15.00u, Voor de lunch dienen de deelnemers zelf te zorgen.

Deze activiteit vindt plaats onder begeleiding van IKL en is mogelijk dankzij de samenwerking met gemeente Landgraaf.

In verband met de huidige Corona maatregelen kunnen wij niet voorzien in handschoenen, lekkers en koffie zoals je dat van ons gewend bent. Ook hebben wij meerdere maatregelen moeten nemen. Hierover wordt je vroegtijdig ingelicht door jouw IKL begeleider.

LET OP! aanmelden is verplicht zonder aanmelding kun je niet deelnemen aan deze dag

Aanmelden: Hakhoutdag Landgraaf

Uiterste aanmelddatum: 24/09/2020 23:59


Met een account kun je eenvoudiger aanmelden voor activiteiten en heb je online inzage in je aanmeldingen. inloggen of account aanmaken


* Ik ga akkoord met de voorwaarden (nieuw scherm).
Datum + Locatie

  • za. 26 sep 2020 09:00 - 15:00