Mensen die ervan houden zich fysiek in te spannen in het bos kunnen zich deze dag uitleven. Op deze dag gaan we bomen zagen in een zeer gevarieerd bos met handgereedschap. Lekker samen een dagje werken in het bos. Een medewerker van de stichting IKL zorgt ter plekke voor uitleg en instructie. Op deze activiteit is het noodzakelijke handgereedschap en materialen aanwezig. Wel het verzoek om zelf werkhandschoenen mee te nemen.

Sommige klussen kunnen beter uitgevoerd worden door een 1 pk dan door een 300 pk. Ook deze dag komt het paard ons weer helpen voor het uit slepen van het stamhout.

Het stamhout wordt verdeeld over de deelnemers en kan meegenomen worden. Neem zelf een aanhangers mee met een afdeknet. De aanhangers worden gezamenlijk geladen (uitstekende boomstammen mogen niet worden meegenomen). Rond de middag is er een pauze. Neem zelf een lunchpakket mee.

Wij raden buitenkleding aan die nat en vies mag worden en stevig, waterdicht (veiligheids)schoeisel en handschoenen is handig. Neem voor de pauze een lunchpakketje en wat drinken mee.

Meedoen? Aanmelden is verplicht, zonder aanmelding is deelname niet mogelijk.

 

Aanmelden: Hakhoutdag gemeente Venray

Uiterste aanmelddatum: 14/10/2020 00:00


Met een account kun je eenvoudiger aanmelden voor activiteiten en heb je online inzage in je aanmeldingen. inloggen of account aanmaken


* Ik ga akkoord met de voorwaarden (nieuw scherm).
Datum + Locatie

  • za. 17 okt 2020 10:00 - 15:00
Georganiseerd door
Stichting IKL