In de gemeente Eijsden-Margraten liggen mooie verborgen parels. vele bekent en sommige ook onbekend. Het missiehuis een locatie met toch al een rijke historie kende ooit een hoogstamgaard, in de loop der 10 tallen jaren volledige overgroeid met inheemse loofbomen. zonden want juist deze wei kent een rijke historie. Onze ‘Missie’, het weer tot hoogstamgaard maken van deze wei. Super mooi werk.  OO ja…. en die aanhanger van u? Die mag u helemaal vullen met mooi brandhout! En lukt dat niet alleen, onder het mom samen uit samen thuis helpen de mede vrijwilligers u graag.  (vergeet het aanhanger net niet)

Het missiehuis zal een warme hap verzorgen tijdens de Lunch natuurlijk van de streekeigen producten! Natuurlijk alleen als de Corona maatregelen het toestaan tegen deze tijd.

Gereedschap? dat mag ik thuis laten liggen, wij zorgen voor gereedschappen en helmen. Ook als u nog geen ervaring heeft dan leren wij u de basis van het boomzagen graag bij!

IVM met ons corona Protocol dient u wel eigen werkhandschoenen mee te nemen ook dient u zich VERPLICHT aan te melden via deze website, helaas zonder aanmelding mag u niet mee doen.

Aanmelden: Hakhout dag Missiehuis

Uiterste aanmelddatum: 15/11/2020 00:00


Met een account kun je eenvoudiger aanmelden voor activiteiten en heb je online inzage in je aanmeldingen. inloggen of account aanmaken


* Ik ga akkoord met de voorwaarden (nieuw scherm).
Datum + Locatie

  • za. 21 nov 2020 09:00 - 15:00
Georganiseerd door
Stichting IKL