Gewapend met een zaag geen we houtachtige beplanting verwijderen die overhangen bij een fietspad. Maar door deze boompjes weg te halen krijgt de onder grond ook meer licht en ruimte waardoor jonge beplanting en kruiden weer kans krijgen op te groeien. Het zaagwerk wordt hierbij uitgevoerd met handgereedschap. Voor de benodigde verschillende soorten zagen, takkenscharen enz. wordt gezorgd. Ter plekke ontvangen de deelnemers nadere uitleg en instructies. Wel is het verzoek om eigen werkhandschoenen mee te nemen.

Het stamhout dat vrij komt mag worden meegenomen en wordt onder de deelnemers verdeeld. Dus neem je aanhanger, spanbanden en een net mee! We starten om 09.00u en eindigen uiterlijk om 15.00u, Voor de lunch dienen de deelnemers zelf te zorgen.

IVM de huidige Corona maatregelen kunnen wij niet voorzien in Handschoenen, lekkers en koffie zoals u dat van ons gewend bent. Ook hebben wij meerdere maatregelen moeten nemen. Hierover wordt u vroeg tijdig ingelicht door uw IKL begeleider.

LET OP! aanmelden is verplicht zonder aanmelding kunt u niet deelnemen aan deze dag!

Aanmelden: Hakhout dag Echt-Susteren

Uiterste aanmelddatum: 12/10/2020 00:00


Met een account kun je eenvoudiger aanmelden voor activiteiten en heb je online inzage in je aanmeldingen. inloggen of account aanmaken


* Ik ga akkoord met de voorwaarden (nieuw scherm).
Datum + Locatie

  • za. 24 okt 2020 09:00 - 15:00
Georganiseerd door
Stichting IKL