De centrale plek voor alle ­activiteiten in het landschap van Limburg

Ben jij uit het juiste hout gesneden om de uitdaging met de houtwal, knotwilg of paddenpoel aan te gaan? Leer bijvoorbeeld hoe een zeis snijdt, hoe je een fruitboom snoeit of zie hoe blij de padden worden van een mooie poel. Buitenkracht biedt jou de kans om te laten zien dat jouw kracht buiten ligt!

Je vindt hier de werkdagen (buitendagen) waarbij je je kan aansluiten bij een groep enthousiastelingen. Maak gebruik van het brede cursusaanbod door de hele provincie. Kortom; Buitenkracht biedt voor ieder wat wils.

Samen aan de slag
Groen bezig zijn
Buitenklussen klaren
Bekijk de Buitenkracht agenda

Buiten­kracht­brigade

De Buiten­kracht­brigade is een werkervarings­ploeg die van september tot en met maart actief zijn in het landschap. Zij kunnen je helpen bij het klaren van een klus.

Naar de buitenkrachtbrigade

Meld jouw lokale activiteiten aan

Werk jij samen met een (werk)groep in ons schitterende Limburg? Op de Buitenkracht agenda kun je jouw lokale activiteiten /initiatieven plaatsen om deelnemers te werven die een handje komen helpen.

Meld je aan

Ervaringen

Buiten­kracht agenda

Bekijk alle activiteiten in jouw stukje landschap en doe mee!

Naar de agenda

Gereed­­schaps­­uitleen

Aan de slag, maar niet het goede gereedschap? IKL biedt zelfstandige vrijwilligers­groepen de mogelijkheid om gereedschap te lenen om een klus uit te voeren.

Naar de uitleen