2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Auteur
  Berichten
 • #42343
  KL Weille
  Deelnemer

  Wij hebben een stuk bouwgrond gekocht in Zuid Limburg en zijn bezig om met een aantal vrienden een stuk grasland erbij te kopen. We willen graag een goed en natuurvriendelijk landschapslan maken voor beide op basis van permaculture en de natuur volledig respecteren en ondersteunen. Wij zijn benieuwd of iemand van IKL of van deze forum ideeen heeft over wie ons daarmee zou kunnen helpen.

  Daarnaast zijn we benieuwd of iemand iets weet van van andere groepen die een stuk land hebben gekocht met enkel als doel dat land goed voor te zorgen (dus niet op bouwen of er iets uit halen, anders dan rust en een goed gevoel en eventueel wat wilde bessen als die er toevallig groeien). Wij proberen uit te zoeken hoe we dit moeten aanpakken, zowel de aankoop (dat is een groep die geld wil instoppen) als het beheren ervan (dat is deels hetzelfde mensen en deels andere mensen die het leuk vinden om het grasland te komen zeisen bijvoorbeeld).

  Ik heb net IKL  gepoogd om te bellen maar er kreeg geen gehoor, en te mailen maar kreeg mijn brief terug. Weet iemand hoe IKL te bereiken is?

  #42430
  Salman Doherty
  Deelnemer

  Danke.

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)
 • Je moet ingelogd zijn om een antwoord op dit onderwerp te kunnen geven.