Buitenkracht Limburg

Gezamenlijk met de terrein beherende organisaties bieden wij al onze activiteiten aan op een nieuw platform met de naam BUITENKRACHT. Het zijn dezelfde activiteiten die je van ons gewend bent en meer… Alle Limburgse klussen in het landschap staan voortaan op een overzichtelijke plaats bij elkaar.

Leer bijvoorbeeld bij jou om de hoek hoe een zeis snijdt, hoe je een fruitboom snoeit of zie hoe blij de kikkers worden van een mooie poel. Op Buitenkracht Limburg vind je alle werkdagen waarbij je kan aansluiten bij een groep enthousiastelingen. Je vindt hier klussen voor jouw vereniging, school of bedrijf. We hebben een cursusaanbod waarmee we in de hele provincie komen. Of misschien deel jij met ons jouw droom in het landschap.

Ben jij uit het juiste hout gesneden om de uitdaging met de houtwal, knotwilg of paddenpoel aan te gaan?

Ga naar Buitenkracht Limburg

Bloesemtochten

De voorjaarkriebels zitten weer in de buik, met goede zin en mooi weer gaan we massaal naar buiten en laten we winterdepressie achter ons. De voorjaarsbollen, bloesem in fruitbomen, lammetjes in de wei en het voorjaarszonnetje dragen hieraan bij. Reden voor stichting IKL om dit heerlijke gevoel de hele maand april te vieren. De bloesemtochten die IKL samen met vrijwilligers al 20 jaar organiseert staan in deze agenda bij elkaar.

Bekijk de bloesemagenda