Ambitie van IKL:

Limburgers aan de slag in de natuur.

Agenda

Bekijk welke activiteiten de komende tijd op het programma staan.

“Alle Limburgers maken Limburg mee”

IKL wil alle Limburgers het landschap bewust laten meemaken. Daarom hebben wij de ambitie om met Alle Limburgers in het landschap actief te zijn. Voor buitenmensen die lekker fysiek willen werken. Zagen, hakken, knotten, bomen planten, dankzij vrijwilligers blijft het Limburgse landschap in topconditie. En dat werk in de buitenlucht is nog gezond ook!

Nieuws van IKL

Ondertekening Sociaal Verbond Limburg

Woensdagmiddag 13 april is het convenant Sociaal Verbond Limburg ondertekend. Hiermee willen een groot aantal Limburgse organisaties kansen creëren voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en daarmee bijdragen aan de doelstelling om de arbeidsparticipatie van deze doelgroep te vergroten.

Lees meer

Postcodeloterij bedankt!

Het werk van Stichting IKL wordt mogelijk gemaakt door de steun van vele partijen en instanties. Waaronder de Nationale Postcodeloterij die jaarlijks een grote bijdrage doet aan het werk van alle bij LandschappenNL aangesloten organisaties. Om de deelnemers van de Postcodeloterij te bedanken maakte we een filmpje tijdens een werkdag met een basisschool;... Lees meer